گواهینامه رستوران سبز از جامعه مدیریت سبز اروپا

رستوران ها در فرآیند ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان خود منابع بسیاری را استفاده می نمایند که بهای تمام شده این خدمات متاثر از استفاده بهینه از این منابع است. همچنین در چرخه فعالیت خود، تاثیرات و آلودگی های زیست محیطی بسیاری را به جامعه تحمیل می نمایند.

این حوزه ها عبارتند از :

  • انرژی
  • آب
  • پسماند و ضایعات
  • فاضلاب
  • مواد اولیه
  • مواد مصرفی
  • و ……

در چند دهه اخیر در دنیا بالاخص کشورهای غربی برای پایداری رستوران ها از طریق کاهش بهای تمام شده خدمات خود و همچنین کاهش پیامدهای زیست محیطی و اجتماعی اقدام به جاری سازی سیستم رستوران های سبز نموده اند. بر اساس آمار انتشار یافته بیش از ۶۵% جامعه رستوران های سبز را برای استفاده از خدمات آنها نسبت به رستوران های عادی ترجیح می دهند و این علاقه مندی رو به فزون است.

در همین راستا انجمن مدیریت سبز ایران به عنوان یکی از تشکل های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با همکاری جامعه مدیریت سبز اروپا  اقدام به جاری سازی سیستم رستوران سبز و اعطای گواهینامه بین المللی در این حوزه نموده است.

بدین وسیله از کلیه رستوران ها دعوت بعمل می آید تا با جاری سازی این رویکردهای نوین نسبت به ارائه خدمات با نگاهی متفاوت نسبت به گذشته اقدام نماید.