در چند دهه اخیر در برخی از کشورها برای پایداری رستورانها از طریق کاهش بهای تمام شده خدمات خود و همچنین کاهش پیامدهای زیست محیطی و اجتماعی اقدام به جاری سازی سیستم رستوران¬های سبز نموده اند. بر اساس آمار انتشار یافته بیش از 65% جامعه رستوران¬های سبز را برای استفاده از خدمات آنها نسبت به رستوران¬های عادی ترجیح می¬دهند و این علاقه مندی رو به افزایش است.
در همین راستا انجمن مدیریت سبز ایران اقدام به جاری سازی سیستم رستوران سبز و اعطای گواهینامه بینالمللی در این حوزه نموده است. بدین وسیله از کلیه رستوران ها دعوت بعمل می آید تا با جاری سازی این رویکردهای نوین نسبت به ارائه خدمات با نگاهی متفاوت نسبت به گذشته اقدام نماید.